OEM sertifikalıyız. Savunma, havacılık, otomotiv, kalıp, tarım ve diğer birçok alanda hizmet veren tecrübeli bir ekibiz.

Spindle ve talaşlı imalat özelinde 360° ürün ve servisleriyle hizmet verdiği kuruluşlara karşı sorumluluğunun bilinciyle:

Vizyon

Profesyonel kadrosu, yüksek teknolojisi, bilime dayalı iş kültürü ve başarıya olan inancıyla, üstlendiği her projede bu hedefi yerine getirmek için özenle çalışıyor.

Senkronize bugün olduğu gibi gelecekte de kalitesi ve güvenilirliği ile araştıran, keşfeden ve paylaşan bir kurum olmaya devam edecektir.
Değerler
İş ahlakı, dinamizm ve mesleki sorumluluk
Verdiği hizmetin altına imzasını gururla atan Senkronize için öncelikli değerlerdir.
Kalite Anlayışımız
Değişime açık, yenilikçi ve araştırmacı olmak.
En yüksek standartlarda iş yapmak için her zaman, mümkün olan en iyi teknoloji, makine, ekipman, malzeme ve iş gücünü kullanmaya özen göstermek.
Her türlü spindle’ı onarır, değiştirir ve yeniden üretiriz!

Kurucularımız, endüstri 4.0 etrafında bilim, teknoloji ve insana yatırım vizyonuyla ilerlemektedir.

Atilla Kurtuluş

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 2000 Yılında mezun olmuştur.

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve proje yönetimi şirketi olan ENKA bünyesinde 7 yıl boyunca önemli projelerde görev almıştır.

2018 yılı itibariyle de takım tezgahları spindle’larının mühendislik temelli bakımlarını gerçekleştiren Senkronize Mühendislik firmasının kurucu ortağı ve Genel Müdürü olarak profesyonel iş hayatına devam etmektedir.

Dr. Doruk Merdol

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden 2000 yılında mezun olmuştur. University of British Columbia Makine Mühendisliği bölümünden 2003 yılında Master, ve 2008 yılında da Doktora derecelerini almıştır.Yetkinlik alanları arasında metal işlemeninin fiziği ve dinamiği, spindle analiz ve optimizasyonu, takım tezgahlarında titreşim ve yapısal analizler, kesme şartı optimizasyonu, yapısal modal test, ve kontrol sistemleri vardır.

Kuzey Amerika’daki profesyonel hayatında bir çok fizik tabanlı mühendislik yazılımının prototipten ticarileşmeye kadar olan süreçlerini başarıyla yürütmüştür. Günümüzden 300+ dünya markası firmada bu yazılımlar lisanslı olarak kullanılmakta olup talaşlı imalat süreçlerinde yüksek verimlikler başarıyla yakalanmaktadır. Dr. Merdol bir çok farklı endüstrideki imalat sektöründe faaliyet gösteren global firmalara uygulamalı mühendislik danışmanlığı, eğitimi ve çözümleri sunmaya devam etmektedir.

Halen İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi’nde “Talaşlı İmalat ve Takım Tezgâhları” üzerine son sınıf mühendislik dersi vermektedir.